De verkoopdocumentatie staat vanaf nu online

Geplaatst op 30-10-2018

Met trots presenteren wij u het digitale magazine van Landgoed Merici, fase Watertuinen. Via deze link kunt u het magazine bekijken. 

Met de navigatiebalk kunt u de brochure respectievelijk delen met vrienden, een pagina terug of een pagina vooruit navigeren of de inhoudsopgave bekijken. Vanaf de inhoudsopgave kunt u ook rechtstreeks naar het betreffende onderdeel navigeren door hierop te klikken.

Voor de helderheid communiceren wij nog even de vervolgstappen en verkoopprocedure van de woningen in de fase Watertuinen. 

Verkoopprocedure

Tevens is vanaf heden de website gevuld (onder het kopje verkoopdocumentatie) met de verkoop- en optietekeningen, technische plattegronden en de technische omschrijving, alsmede met de prijslijst. Deze kunt u dan op uw gemak thuis bestuderen.

31 oktober start de online inschrijving en ontvangt u een uitnodiging met een link, waarmee u het inschrijfproces digitaal kan starten als u zich heeft ingeschreven als belangstellende. De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Landgoed Merici, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning.

U kunt net zoveel voorkeuren opgeven als u wilt, dit heeft geen negatieve gevolgen voor uw kansen, sterker nog, deze nemen hierdoor juist toe. Wel is het zo dat er eerst naar de eerste voorkeuren gekeken wordt, dus denk goed na voordat u zich inschrijft. De toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus doet u dit niet overhaast en neem uw tijd.

De inschrijving sluit maandag 12 november om 12.00 uur. Wacht a.u.b. niet tot het laatste uur van de inschrijving met het doorgeven van uw voorkeuren, er kan soms wat tijd overheen gaan voordat uw inschrijving definitief is en te laat is echt te laat. Werkt uw link niet, dan kunt u zich via de website opnieuw registeren als belangstellende en krijgt u binnen een paar uur een nieuwe link toegezonden. Na de inschrijftermijn zullen wij de woningen gaan toewijzen, u krijgt via het projectteam te horen of u een woning toegewezen heeft gekregen of dat u op de reservelijst staat. Na toewijzing wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de betrokken projectmakelaars.

Meet & Greet

Hoewel alle beschikbare informatie terug te vinden is op de website, en in de digitale brochure, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Om die reden organiseren wij voor u een Meet & Greet, deze vindt plaats op:

Woensdag 7 november van 16.00 tot 18.30 uur
Locatie: Landgoed Merici, Nesdijk 31 in Bergen

Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam klaarstaan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te kunnen beantwoorden. Wij benadrukken dat er tijdens de Meet & Greet geen andere/aanvullende informatie voorhanden is dan terug te vinden is op de website van Landgoed Merici. Ook is het niet mogelijk om u tijdens het event in te schrijven voor de woningen, dit gaat uitsluitend via de online inschrijving die u op 31 oktober van ons ontvangt.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de verkopend makelaars.

  • De verkoopdocumentatie staat vanaf nu online

“Merici Bergen, een bevoorrechte plek”

Contactgegevens Merici Bergen

Hoekstra & van Eck Alkmaar
Makelaar

Hoekstra & van Eck Alkmaar

Croon Makelaars
Makelaar

Croon Makelaars