Presale Landgoed Merici fase Watertuinen van start!

Geplaatst op 18-06-2018

Via dit nieuwsbericht houden we u op de hoogte van de recente ontwikkelingen op Landgoed Merici.

Presale Landgoed Merici fase Watertuinen van start!
Vooruitlopend op het definitief worden van het ontwerp en de daadwerkelijke start verkoop van de woningen op Landgoed Merici te Bergen, willen wij u de mogelijkheid bieden alvast uw voorkeur op te geven van het door u gewenste woningtype. Dit kunt u doorgeven via onderstaande link

  Geef hier uw voorkeur voor woningtype door »  


Via bovenstaande link 'Geef hier uw voorkeur voor woningtype door' komt u op een pagina met daarop de verschillende woningtypes, u kunt hier één of meerdere voorkeuren voor woningtypes aanvinken. Nadat u deze bevestigd heeft, worden uw voorkeuren automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres. Zo wordt u bij de start van de verkoop als eerste op de hoogte gehouden.

Door op bovenstaande link te klikken ziet u ook direct de meest actuele informatie voor wat betreft de diverse woningtypes en kunt u zien welk niveau de verwachte VON-prijzen hebben. Daarnaast kunt u via onderstaande link in ons vernieuwde online magazine alle uitgebreide informatie teruglezen en de artist impressies van de verschillende woningtypes bekijken.

  Bekijk hier het online magazine »  


Planning
Naar verwachting zal in september de verkoop van de 35 woningen in het deelgebied Watertuinen van start gaan. Bij de start verkoop zullen de brochure, verkoopdocumentatie alsmede de prijslijst beschikbaar zijn en zullen wij u de inschrijfprocedure toelichten 

Wij zullen u via onze digitale nieuwsbrief en de website op de hoogte houden van de exacte start verkoop datum en hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

  • Presale Landgoed Merici fase Watertuinen van start!

“Merici Bergen, een bevoorrechte plek”

Contactgegevens Merici Bergen

Hoekstra & van Eck Alkmaar
Makelaar

Hoekstra & van Eck Alkmaar

Croon Makelaars
Makelaar

Croon Makelaars